Légy renedesen megfizetve
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Légy renedesen megfizetve

facebookMegosztás Facebook-on
Authors
nettó fizetés a pénztárcában

Így van, de nem csak nettó bért számolunk bruttó fizetésből, hanem azon dolgozunk, hogy a hó végén több maradjon a zsebedben. 💰

Jönnek fizetéssel, bérrel kapcsolatos tippek, hírek, statisztikák... De ami még érdekesebb, elindítjuk a "Légy rendesen megfizetve!" programot.

Iratkozz fel, hogy értesülj az újdonságokról 📬

Mi ez az egész?

Arról szól a történet, hogy a fizetés, bérezés témaköre mindig is tabu a legtöbb helyen, legyen szó munkahelyről vagy privát életünkről. A "Légy rendesen megfizetve!" program a 21. századi online technológiák és a közösség erejére épülő rendszer, mely célja, hogy a programban résztvevők együttesen építsenek fel egy platformot, melynek egyesített információtartalma a közösséget szolgálja annak érdekében, hogy a közösség tagjai munkaerőpiacon az optimális javadalmazást tudják elérni.

OK, most mindezt magyarul, kérlek!

Nagyon leegyszerűsítve a program lényege, hogy a közösség tagjai anonim módon egy "fizetés" adatbázist építsenek fel, mely regionális szintre bontva (pl. megyei, városi) a lehető legpontosabb információt tudjon szolgáltatni adott szektorban, pozícióban a fizetésekről és juttatásokról. 💰

Te sem beszélsz idegenekkel a fizetésedről, ugye?

Általában nem beszélünk/beszélhetünk nyiltan arról, hogy a havi bruttó fizetésem ennyi vagy annyi, mellé jár ilyen-olyan, a fizetésen felüli juttatás, és a hó végén a cég átutal X forint nettó bért a számlámra. Nyilván van sejtésünk arról, hogy milyenek a fizetések abban a szektorban, amelyben dolgozunk, de ez a sejtés nem túl pontos, egy tág szakaszon belül mozog, valószínűleg tudjuk hogy körülbelül mennyi a "tól-ig", esetleg egy-két részletet a béren kívüli juttatásokról, de sosem pontosan addig, amíg nem kerülünk oda a HR-eshez az interjú során.

A program

Ezen próbálok segíteni a "Légy rendesen megfizetve!" programmal, kihasználva a közösség erejét és napjainkban az információhoz való hozzáférés egyszerű lehetőségét.

Érdekel? Iratkozz fel és szólunk ha indul a buli. 🚀
facebookMegosztás Facebook-on