A berkalkulator.com
eladó >>

Általános Felhasználási Feltételek

Utolsó módosítás dátuma: 2023.12.11

Üdvözöljük a Berkalkulator.com weboldalán! Az oldal használatával Ön elfogadja az alábbi általános felhasználási feltételeket.

Google Analytics

A Berkalkulator.com Google Analytics szolgáltatást használ a weboldal teljesítményének mérésére. Ez segít nekünk megérteni, hogyan használják látogatóink az oldalt, és lehetővé teszi számunkra a felhasználói élmény javítását. A Google Analytics által gyűjtött adatok anonimizáltak, és nem osztjuk meg harmadik felekkel.

Google AdSense

Weboldalunkon Google AdSense hirdetéseket jelenítünk meg. Ezek a hirdetések segítenek fenntartani a weboldalt. A Google AdSense a felhasználók érdeklődési körének megfelelő hirdetéseket jeleníthet meg. Az adatgyűjtés és kezelés részleteiről a Google adatvédelmi irányelveiben tájékozódhat.

IP Címek Rögzítése

A felhasználók IP címeit anonim módon rögzítjük analitikai és biztonsági célokból. Az IP-címek anonimizálása biztosítja a felhasználók személyes adatainak védelmét, miközben lehetővé teszi számunkra a weboldal biztonságának fenntartását és a szolgáltatásaink minőségének javítását.

2. Felhasználói Felelősség

A Berkalkulator.com weboldalának használata során a felhasználók kötelesek tiszteletben tartani a vonatkozó jogszabályokat és nem végezhetnek olyan tevékenységeket, amelyek károsíthatják a weboldalt vagy más felhasználók érdekeit.

3. Szerzői Jogok

A weboldalon található tartalmak, beleértve a szövegeket, grafikákat, logókat és egyéb vizuális elemeket, a Berkalkulator.com tulajdonát képezik, és szerzői jogi védelem alatt állnak.

4. Felelősség Kizárása

A Berkalkulator.com minden erőfeszítést megtesz a weboldalon található információk pontosságának és megbízhatóságának biztosítása érdekében, de nem vállal felelősséget a weboldalon található információk használatából eredő közvetlen vagy közvetett károkért.

5. Módosítások

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk ezt az Általános Felhasználási Feltételeket. A módosítások érvénybe lépését követően a weboldal használatával Ön elfogadja az új feltételeket.

6. Kapcsolat

Amennyiben kérdése van ezen Általános Felhasználási Feltételekkel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a következő e-mail címen: admin [kukac] berkalkulator [pont] com.