Ötöslottón SZJA: Milliárdos Nyeremények Lélegzetelállító Növekedése - Új Korszak az Ötöslottón
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Ötöslottón SZJA: Milliárdos Nyeremények Lélegzetelállító Növekedése - Új Korszak az Ötöslottón

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

A Nyereményözön Titka: Adóváltozások hatása a Lottónyereményekre

A szerencsejátékosok számára új korszak köszöntött be 2023 januárjával, amikor is megszűnt a személyi jövedelemadó terhelése az Ötöslottó és más számsorsjátékok nyereményein. A változás azok számára jó hír, akik már régóta álmodoznak a számok magasztos összhangjáról és a meggazdagodás pillanatáról, hiszen mostantól kevesebb adókötelezettség terhelheti a nyereményeiket.

A Szerencsejáték Zrt. reakciója: Nyeremények a Magasban

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az adótörvények megújulása jelentős változásokat hozott, amely jótékony hatással volt a fődíjak összegeire. Így, miközben az alapjáték ára változatlan maradt, a főnyeremények szárnyalásnak indultak. A felfokozott érdeklődés pedig további jackpot-növekedést vetít előre, így a szerencsejáték-rajongók számára még izgalmasabbá vált a fogadás.

Nyereménystruktúra Újratöltve: Az Ötöslottó és társai

Uszkay-Boiskó Sándor, a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója felhívja a figyelmet arra, hogy a pozitív változás nemcsak az Ötöslottóra, hanem más népszerű játékokra is kiterjed. A Luxor és az Eurojackpot játszmákban egyenletesen osztják szét a nyeremények növekményét, viszont az Ötöslottó, Hatoslottó, és a Skandináv lottó esetében markáns változások figyelhetők meg, különösen az alsó és felső nyerőosztályokban. Ezekben a kategóriákban akár rekordösszegű nyeremények is felbukkanhatnak.

Ötöslottó SZJA - A Fődíj Értékének Lélegzetelállító Ugrása

A közelmúltban egyre inkább kiéleződött a helyzet az Ötöslottó fődíjával kapcsolatban. Féléven át senki sem tudta eltalálni az öt nyerőszámot, így januárban az első sorsolás után a jackpot értéke váratlanul 900 millió forinttal növekedett, elérve a 4,9 milliárd forintos csúcsot. Minden idők legmagasabb nyereményrekorde 6,5 milliárd forint, melyet 2020-ban egy különösen szerencsés játékos vihetett haza.

Az új szabályozási környezetnek köszönhetően már nem csupán a szerencse, de az adótörvények is a lottójátékosok mellé álltak, így a reménykedő tömegek számára mostantól még hívogatóbb a gondolat, hogy egy sorsolással megváltoztathatják életüket. Az Ötöslottó, mint mindig, izgalmat és lehetőséget kínál mindazoknak, akik készek belevetni magukat a számok csodálatos világába.

facebookMegosztás Facebook-on