Néhány Nap Alatt Döntsön: Ideje Lefrissíteni az Év végi Kötelező Biztosítását!
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Néhány Nap Alatt Döntsön: Ideje Lefrissíteni az Év végi Kötelező Biztosítását!

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

Az Idő Szorít: Válasszon Új KGFB-t Mielőtt Lejár Az Idő!

Az óra ketyeg, és több mint 850 ezer gépjármű, többek között közel 450 ezer személyautó tulajdonosának kell gyors döntést hozniuk: cserélik-e meg meglévő kötelező gépjármű-felelősségbiztosításukat az évfordulóig. A felmondás határideje péntek éjfél, és ez nem várhat!

Az Év Végi Biztosítási Kavalkád

A Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) szavaival élve, az idén is megélénkült a piac, amit a mintegy 70-80 ezer ügyfél készülődése is igazol, akik most versenyképes ajánlatok után néznek.

Az Átlagdíjak Emelkedése Valós Aggodalomra Ad Okot

Az inflációs nyomás alatt a szakértők úgy látják, a megkötött új szerződések átlagdíja körülbelül 15%-kal haladja meg a tavalyit. Ez pedig komoly többletkiadást jelenthet. Az autósoknak tehát érdemes alaposan átgondolniuk, milyen szerződést kötnek.

Papp Lajos Figyelmeztet: Ne Hagyja Az Utolsó Pillanatra!

FBAMSZ elnöke, Papp Lajos úr, felhívja a figyelmet: a biztosítókhoz időben kell eljutni a felmondásoknak. A késedelmes döntés komoly következményekkel járhat, és ha lemaradunk, a következő évben automatikusan az új - gyakran magasabb - díjon kell biztosítást fizetni.

Az Évfordulós Dilemma – Maradjon vagy Változtasson?

Az év végi határidők közeledtével a döntéshozatal egyre kényesebbé válik: a jogszabályok értelmében az új biztosítás megkötéséhez a régi szerződés felmondása szükséges. Aki pedig az utolsó pillanatban határoz, annak személyesen kell gondoskodnia arról, hogy a felmondási szándékát dokumentálja.

Mi a Teendő Ezután?

Amint a régi biztosítása felmondásra került, az új szerződés megkötése és az első díj megfizetése a következő lépéseket jelenti. Ne feledkezzen meg a fizetési határidőről, mely a jövő év február 29-én esedékes.

2010 óta Változó Szabályozás - Lehetséges Stratégiák

Eddig az év végi fordulós szerződések domináltak, viszont a 2010-es változások óta már a gépjármű megvásárlásának napja számít az évfordulónak. Ez az időzítési változás új lehetőségeket és stratégiákat nyit meg az autósok számára.

A KGFB Piac Közeli Pillanatfelvétele

A piaci helyzet alapos felmérése elengedhetetlen; a díjak, előnyök és feltételek ismerete a kulcs a legjobb döntés meghozatalához. Az év végi kampány tevékenysége nem csupán a számok játéka; valós emberekről és döntésekről szól.

Kedves Autósok, ne feledjék: ebben a versenyben nem csupán az idővel, hanem a pénztárcájukkal is versenyeznek. Make a döntéseiket bölcsen, és válasszanak úgy, hogy minden szempontból megfeleljenek az Önök igényeinek!

facebookMegosztás Facebook-on