Magyarország az elektromos autóipar zászlóshajója: Hatalmas német beruházás érkezik
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Magyarország az elektromos autóipar zászlóshajója: Hatalmas német beruházás érkezik

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

Magyarországon bővül az elektromos autóipar: ZF beruházás Debrecenben és Kecskeméten

A németországi vállalat, a ZF Chassis Modules Hungary Kft. újabb mérföldkőhöz érkezett az elektromos mobilitás támogatásában. A cég bejelentése szerint egy masszív 24 milliárd forint értékű beruházással érkezik Debrecenbe és Kecskemétre, az állami szubvenció keretein belül 2,4 milliárd forint támogatással, amelynek köszönhetően további 313 ember találhat magának munkát ezekben a városokban.

A német autóipar bástyái: BMW és Mercedes elektromos autók Magyarországon

Nem titok, hogy a BMW és Mercedes gyárépítése vonzó környezetet teremtett a német beszállítók számára. Magyarország, az éles nemzetközi verseny ellenére, ismét a befektetők radarjára került, ami a ZF döntésénél is központi szerepet játszott. Az események világosan mutatják, hogy az ország gazdasági stabilitása egyre inkább előtérbe kerül az ilyen jelentőségű döntések alkalmával.

Magyarország: A szilárd stabilitás és az üzleti bizalom otthona

Magyarország hármfajta biztonságot kínál a befektetők számára. Kezdve a fizikai biztonságtól, amelynek révén - többek között - hazánk eddig kimaradt a szomszédban zajló konfliktusból, az energiabiztonságon át, melynek köszönhetően az ellátás garantált, egészen a gazdasági biztonságig, ahol a rendszeres beruházások és a dinamikus munkaerőpiac teremti meg a folyamatos növekedés feltételeit.

Beruházások és gazdasági sikerek: Magyarország a rekordok útján

A magyar gazdaság, a válságok dacára, tavaly rekordokat döntött a beruházások, az export és a foglalkoztatottság terén. Az autóipar a sikerek élvonalában áll, hiszen az elektromos átállásban globális éllovasnak számítunk, ami kivételes pozíciót jelent a magyar méretű országok körében.

A német beruházások folyamata és a magyar-német kapcsolatok előmozdítása

A német beruházások folyamatos áramlása, és az itt már jelen lévő cégek fejlődése azt jelzi, hogy a magyar befektetésösztönző rendszer kiemelkedően sikeres. A miniszter szavaiból kiderül, hogy a német vállalatok megfontolt, valós tapasztalataikra támaszkodó döntése szolgálja Magyarország és Németország kapcsolatának további erősítését.

facebookMegosztás Facebook-on