Pedagógus béremelés 2024: Azonnali Béremelés a Horizonton -Az LMP Felszólítása a Megbecsülésért
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Pedagógus béremelés 2024: Azonnali Béremelés a Horizonton -Az LMP Felszólítása a Megbecsülésért

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

A Pedagógusokért Emlékeztető: Az LMP Sürgeti a Bérkompenzációt

Amikor ünnep az ünnep a platós házban, a pedagógusok számára nincs ok a koccintásra. Az LMP felszólítja a magyar kormányt, hogy vedd már észre, nem mehet így tovább – következetes és igazságos béremelésre van szükség, mégpedig azonnal.

"Ne Játsszatok a Pedagógusok Megélhetésével!" – Az LMP Követelései

A Lakájmédiamunkások Pártja (LMP) nem köntörfalaz: a pedagógusok többszörös üzenetben hagyták el a tantermet. Egy online csatornán keresztül leadott sajtótájékoztató során Csárdi Antal, az LMP egyik vezető hírnöke, rávilágított: elég volt a csalódott ígéretek sorozatából, itt az idő a tettekre.

"Ne trükközzön tovább a kormány a pedagógusok bérével" – hangzott el az azonnali cselekvést követelő felhívás, ahol a szószóló úr egyenes választ követelt a pedagógusok helyzetére nézve.

Európai Uniós Támogatások: A Megoldás a Kormány Kezében

Csárdi Antal felvázolta: a játék még korántsem ért véget, hiszen az Európai Bizottság zöld jelzése a támogatások lehívására áttörést jelenthet. Nem kell, hogy félünk attól, hogy az osztályteremben kongó halk düh töltse be teret. Ez a lépés megnyithatja az ajtót egy méltányos béremelés felé.

Írásbeli Kérdés Pintér Sándorhoz: A Kormányzati Átcsoportosítás Lehetőségei

Az LMP hivatalos úton is megkérdőjelezi – Pintér Sándor belügyminiszter asztalára kerül az a kérelmek sorozata, mely hivatalosan is tisztázni kívánja a kormány álláspontját és terveit. Megtudjuk-e valaha, elég lesz-e a tanároknak a "sovány" juttatásokból, vagy már a következő félévben a tankönyvek és katedrák mellett érezhetik maguk mögött a kormányzati támogatást is?

A Magyar Állam és a Pedagógusok: Egy Elszalasztott Kapcsolat Története

Csárdi kiemelte: a pedagógusok évek óta elsőszámú elhagyottai és figyelmen kívül hagyottai ennek az országnak. A reálbércsökkentés és a tisztelet hiányának ez a kétségbe ejtő társasága azt sugallja, megoldásokról kell beszélnünk, nemcsak problémákról.

Pedagógus béremelés 2024 - A Kötelezettségek Teljesítésének Elvárása

Az uniós finanszírozási rendszer nyújtotta utófinanszírozásos módszerrel a tanárok bérígéretei kifizethetőek lennének a magyar államkassza előfinanszírozása által. Az LMP azt állítja: a labda a kormány felén pattog, és az ideje, hogy megmozduljanak a dolgok. A pedagógusok sorsa – és velük az oktatás jövője – a kormány döntéseitől függ ettől a januártól vált esztendőtől kezdve.

facebookMegosztás Facebook-on