Az Új Generáció Szakmai Jövője - Az Ifjúsági Pályaorientáció Kulcsa Budapest Szívében
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Az Új Generáció Szakmai Jövője - Az Ifjúsági Pályaorientáció Kulcsa Budapest Szívében

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

A Fővárosi Szakemberek Utánpótlásának Útitervén

Budapest dinamikusan birkózik meg a szakemberhiánnyal, amely a hazai gazdaság egyik legégetőbb kérdése napjainkban. Hogyan támogatja a főváros a szakmatanulást és miként készíti elő a diákokat az ipar igényeire? A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK) és a fővárosi kormányhivatal összehangolt stratégiájában rejlik a válasz.

Hogyan Vonzzuk Be A Fiatalokat a Szakmák Világába?

Valósággal forradalmi változásokat jelent a pályaorientáció területén a "Szakmázz! Budapest"-en való részvétel, ahol 19 000 diákot sikerült megmozgatni, és a kommunikációs hadjárat során havonta több mint 600 000 fiatalt értek el a közösségi médiában. Ezek az eredmények magukért beszélnek.

Együttműködés a Gazdaság Szolgálatában

A kormány és a BKIK egyesült erővel képzik a jövő munkaerejét. A fővárosi kormányhivatal célja a gazdaság munkaerő-igényeinek kielégítése, a szakképzettség fejlesztése mellett. A BKIK hozzáadott értéke pedig nem más, mint a gyakorlati szakoktatás és a duális képzőhelyek támogatása.

Egy Lépéről a Másikra – A Megállapodás Lényege

A megállapodás szerint a fővárosi kormányhivatal az információáramlást segíti, a BKIK pedig a munkáltatói bekapcsolódást. Így válik lehetségessé, hogy a pályaorientációs szolgáltatások széles körű mobilizációjával mind a munkáltatókat, mind a jövő munkavállalóit támogassák.

Az Új Generáció Szakmai Jövője

Az élményes és gondtalan böngészés érdekében kérem, vegye figyelembe a hirdetésblokkoló használatának mellőzését. Biztosítjuk Önöknek, hogy oldalunk továbbra is elérhető marad, legyen szó bármilyen technikai beállításról.

Az üzleti siker és a vállalkozások virágzása szorosan összekapcsolódik a fiatalok képzésével és az őket érő hatékony pályaorientációval. A fővárosi kezdeményezések és stratégiák megvilágításával reméljük, olvasóink jobban átérezhetik ezen fontos törekvések jelentőségét, amelyek visszahatnak mindannyiunk jövőjére.

facebookMegosztás Facebook-on