Moratórium - Áram- és Gázszolgáltatás Szüneteltetése: Az MVM Karácsonyi Gesztusa a Családoknak
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Moratórium - Áram- és Gázszolgáltatás Szüneteltetése: Az MVM Karácsonyi Gesztusa a Családoknak

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

Ünnepi Meglepetés az MVM-től: Áram és Földgáz Moratórium a Lakosságnak

Az MVM egy bőkezű gesztus készülődve az ünnepek szelleméhez hűen, bejelentette, hogy három hetes moratóriumot hirdet lakossági ügyfelei számára. Ez az időszak, mely 2023. december 15. és 2024. január 8. között tart, magában hordozza az emberi melegség és odafigyelés üzenetét.

Miért Kivételezett Ez Az Időszak?

A vállalat szeretné, ha mindenki nyugodtan élvezhetné az ünnepi időszak békéjét és örömét anélkül, hogy az esetleges hátralékok miatt szolgáltatás-kikapcsolás réme lebegne felettük. Az intézkedés értelmében - hagyományaihoz hűen - az MVM garantálja, hogy egyetlen lakossági ügyfél sem marad sötétben és hidegben az ünnepek alatt.

Mely Ügyfelek Lélegezhetnek Fel?

A moratórium nemcsak a védelem alatt álló ügyfeleket mozdítja el a kikapcsolás kockázatának zónájából, hanem azoknak a melegségét is biztosítja, akik esetleg meghaladták a 60 napos számlahátralék határát. Ez egy önkéntes lépés az Energiakereskedelmi Zrt. részéről, és a szerződéses viszonyban álló lakossági előfizetőket érinti.

Kire Nem Vonatkozik a Moratórium?

Fontos kiemelni, hogy azok, akik már a bejelentés időpontja előtt a szolgáltatásból való kikapcsolás mellett találták magukat, illetve az üzleti és egyéb energia-szolgáltatókkal szerződött ügyfelek, nem részesülnek ezen intézkedés előnyeiből.

Az MVM Üzenete

Az MVM célja a tudatos tájékoztatáson túl, hogy mindenki számára békés és meghitt ünnepeket biztosítson, egyidejűleg híva fel a figyelmet a kölcsönös segítség és törődés fontosságára ebben az időszakban. Az ünnepi szünet lehetőséget ad arra, hogy az ügyfelek felfrissülve és tehermentesen térhessenek vissza a mindennapi életbe.

A Moratórium További Reszortokra is Kiterjedhet?

Bár a bejelentés kizárólag az áram- és földgázszolgáltatást érinti, hasonló kezdeményezések más szektorokból is várhatóak, hiszen az ilyen gesztusok mélyítik az ügyfél-vállalati kapcsolatokat és bizalmat építenek a vásárlók és szolgáltatók között.

Moratórium - Áram- és Gázszolgáltatás Szüneteltetése

Az MVM karácsonyi gesztusa, a háromhetes kikapcsolási moratórium, egyértelműen az ügyfelek komfortérzetének növelését célozza. Ezzel a húzásával a vállalat bebizonyítja: az ünnepek ideje nemcsak a családi asztalnál való meghittségről, hanem az egymás iránti felelősségvállalásról is szólhat.

facebookMegosztás Facebook-on