2023-as Top 10 Amerikai Cég Karrierlehetőségek Szempontjából: Új Király a Trónon
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

2023-as Top 10 Amerikai Cég Karrierlehetőségek Szempontjából: Új Király a Trónon

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

A Harvard Legújabb Elemzése a Legjobb Amerikai Munkahelyekről

A gazdasági klíma és a karrierépítési lehetőségek mélyreható vizsgálata érzékeny és fontos téma minden munkavállalónak és munkakeresőnek. Egy friss kutatásból kiderült, melyik tíz amerikai vállalat biztosítja a legjobb előmeneteli lehetőségeket az alkalmazottak számára.

A Munkahelyváltás Új Korszaka: Munkáltatói Minőségmérők Fókuszban

A kutatók a Harvard Business School, a Schultz Family Foundation és a Burning Glass Institute által készített ötéves felmérés során több mint 4,7 millió dolgozónak az előléptetési adatait elemezték a lehetőségek kiegyensúlyozottsága és a fizetések versenyképessége szempontjából.

A Legjobb Amerikai Munkáltatók - Közelkép

Az egyedülálló "American Opportunity Index" nevezetű rangsor a második évben is megmutatja, melyek azok a vállalatok, ahol a munkavállalók nagy valószínűséggel kamatoztathatják tudásukat és álmaikat valósíthatják meg.

A Coca-Cola Dominanciája és az AT&T Visszaesése

Az "American Opportunity Index" legújabb kiadásának élmezőnyében nagy változások történtek: a korábbi év győztese, az AT&T, 64. helyre esett vissza, míg a Coca-Cola került az élre a munkaerő-felvételi, bérszint és vállalati kultúra méltán kiváló megítélése alapján.

Az Örvendetes Trendek és a Meglepő Paradigmák

A kiskereskedelmi láncok és a bankok eredményei mellett érdekes tendenciákat figyelhetünk meg más iparágakban is, az új műszaki mérce pedig új szereplőket hozott a toplistára.

Személyes Fejlődés és Céges Elkötelezettség

Egy részletes áttekintés azokról a vállalatokról, melyek az előléptetések, a nemek közötti egyenlőség és a hosszú távú alkalmazotti megtartás tekintetében mutatnak kiemelkedő eredményeket.

Új Generáció Vezetői: A Top 10 Cég Részletes Profiljai

Egy pillantás azokra a jövőorientált vállalatokra, melyek mind a technológiai fejlődés, mind az emberi értékek előtérbe helyezésével alakítják a modern munkaerőpiacot.

Az Igazi Munkaerőpiaci Győztesek: Coca-Cola az Élen, de Kik Követik?

Feltárjuk, hogyan tesznek szert dicsőségre a legelképzettebb, leginnovatívabb és legelkötelezettebb munkavállalókat magukhoz vonzanak vállalatok. Az Intuit, a Costco, a Bank of America, a Capital One Financial és további óriások éves beszámolóból és munkaerőpiaci jelenlétükből kirajzolódó profiljukkal.

Az Új Ranglista - Mi Határozza Meg a Sikerüket?

Bemutatjuk, hogy milyen új mérőszámok és minőségi indikátorok kerültek a súlypontba a lista készítésekor, valamint megvizsgáljuk a nemek közötti egyenlőtlenség és a bérnövekedés helyzetét a piacvezető cégeknél.

facebookMegosztás Facebook-on