Bérkalkulátor 2013

Nettó bér 2013

fizetési felmérés

Tegnapelőtti névnap 10-21 : Vendel
Tegnapi névnap 10-22 : Orsolya
Mai névnap 10-23 : Előd
Holnapi névnap 10-24 : Gyöngyi
Holnaputáni névnap 10-25 : Salamon

Önéletrajz minta letöltés 2012 – 2013 és fontos elhelyezkedési tippek!

E-mail

Hagyományos Önéletrajz minta letöltés - 2012 - 2013

Manapság elképzelhetetlen bármély állás megpályázása egy jó önéletrajz nélkül. Figyeljünk rá oda, mert ez az elsó alkalom , hogy az esetleges munkaadón "találkozik velünk", pontosabban fogalmazva az önéletrajzunkkal. Mint mindenütt máshol, itt is rendkívül fontos az első benyomás. Milyen hatással leszünk az önéletrajzunkat kezében tartó személyügyisre, vagy menedzserre? Sajnos mésok személyiségét, gondolkodását és döntéshozatali módszerét nem tudjuk befolyásolni, de ha egy egyszerű  és könnyen átlátható önéletrajzzal mutatkozunk be, már sokat tettünk az ügy sikere érdekében.

Kattintson a linkre, töltsön le egy tuti önéletrajzot most!

Önéletrajz minta letöltése itt

Az önéletrajzunk legyen rövid, tömör, de tartalmazzon minden fontos információt. Amennyiben áttekinthető és szembarát, újabb lépést tettünk a következő fordulóba való bejutásért Egy frappánsan megírt önéletrajz belépőt jelenthet az állás elnyerésére. A jól összeállított önéletrajz minta 2012-2013-ban is azt jelenti, hogy csupán a személyes adatokat kell helyesen feltölteni és beírni a szakmai előéletre, végzettségre vonatkozó egyéni válaszokat. Ügyesen meg kell fogalmazni azokat az előnyöket, melyekkel többet tudunk nyújtani bármely más jelentkezőnél.

Fontos, hogy az önéletrajzunk tömör, lényegre törő legyen, hiszen ez lesz az első benyomás rólunk a kiszemelt cég vezetésénél. Hitelesek és meggyőzőek kell legyünk ahhoz, hogy az önéletrajz alapján behívjanak egy személyes interjúra. Amire mindenképpen nagy gondot kell fordítani, például egy komolytalan e-mail címmel, vagy egy előnytelen rossz fényképpel igen negatív eredményt lehet elérni. A jól összeállított önéletrajzzal azt szeretnénk elérni, hogy lehetőséget kapjunk a személyes interjúra. Így nagy melléfogás nem valós adatokat, esetleg egy előnyösebb fotót beküldeni, hiszen a személyes találkozáskor a munkaadó már első pillanatban véleményt alkot rólunk és arról, hogy készítettük elő magunknak a terepet.

Ezért a legalkalmasabb az önéletrajzhoz egy egyszerű igazolványképet csatolni, melyen csak mi vagyunk láthatók. A másik lényeges pontja az önéletrajznak a hobbik feltüntetése, hiszen ez a pont is csak ránk jellemző adatokat tartalmaz. Nem célszerű ide általánosságban az írni, hogy „szeretek olvasni és kirándulni”, viszont érdemes az extrém sportokat itt feltüntetni, mivel aki ezt űzi, arra általában jellemző a kitartás és a jó stressztűrő képesség. Ma már a klasszikus önéletrajz minta mellett jóval nagyobb hatást lehet elérni, ha használjuk az amerikai típusú önéletrajz minta 2012–2013 letöltés lehetőségét. Ez egy valóban tömör, csak a lényegre összpontosító alap, melyben helyet kap az összes szükséges információ, a személyes adatoktól egészen a referenciákig.

Az amerikai típusú önéletrajzot az alábbi séma szerint lehet könnyedén, egyszerűen létrehozni:

Személyes adatok:     Vezetéknév és utónév
Cím – cím, amelyre szeretné, hogy megérkezzen a potenciális        
munkáltató döntése (állásinterjúra való meghívás, elutasító válasz stb.)
Telefon – amelyen mindig elérhető
Iskolai végzettség:    mindig a legutolsóval kezdjük (egyetem, főiskola, középiskola,                     általános iskola)
a tanulmányok kezdete és befejezése, az oktatási intézmény neve és
székhelye, szakosítás, valamint a végzettség típusa (államvizsga,                     érettségi bizonyítvány, diploma)
Szakmai tapasztalat:     mindig a legutolsóval kezdjük
foglalkozás kezdete és befejezése, a munkáltató neve és címe, a                     pozíció pontos megnevezése, a munkakör – feladatkör rövid leírása,                 főbb tevékenységek; az általunk irányított legfontosabb projektek
További képzések:    elvégzett kurzusok, tanfolyamok, átképzések, tréningek, melyeket                 bizonyítvánnyal vagy bizonylattal alá tudunk támasztani
a tanfolyam, illetve átképzés kezdete és befejezése, ennek pontos                     megnevezése, az intézmény neve és a hely, ahol mindez lezajlott
Nyelvismeretek:    A beszélt idegen nyelvek felsorolása a tudásszint megjelölésével
Egyéni készségek:    Számítógépes ismeretek – minden számítógépes program, amelyet                 kezelni tud a megfelelő tudásszint megjelölésével (alapismeretek,                     felhasználói szint, adminisztrátori ismeretek)
Gépírástudás (szint megjelölésével
Jogosítvány – típus megjelölésével
Érdeklődési területek:    hobbik, kedvtelések, önkéntes tevékenységek, klubtagságok,                     egyesületekben, társulásokban, érdekszervezetekben levő tagság,                     sporttevékenységek, stb.
Referenciák:        olyan személy elérhetőségeinek megadása, aki referenciát tud nyújtani

Keltezés, aláírás

 

Itt letölthető egy alap önéletrajz minta, amely minden sallagtól mentes, csak a megfelelő részeket kell saját adatainkkal feltöltenünk:

Önéletrajz minta letöltése itt


Hozzászólások  

 
+4 #8 misi 2012-02-11 19:59
kösz
Idézés
 
 
-2 #7 aSd 2011-12-18 14:55
Koller Dávid idézve:
Nem tom mi ez a .doc kiterjesztés de semmivel nem tom megnyitni, 64bites windows 7em van
lécci tedd fel valami értelmes kiterjesztésben
köszi

Próbáld meg Microsoft Word- el az lazán viszi ezt a kiterjesztést.
Idézés
 
 
-6 #6 Koller Dávid 2011-09-20 18:36
Nem tom mi ez a .doc kiterjesztés de semmivel nem tom megnyitni, 64bites windows 7em van
lécci tedd fel valami értelmes kiterjesztésben
köszi
Idézés
 
 
0 #5 kiss szilvia 2011-09-12 15:13
keresek takarito nö i allast angliaban
Idézés
 
 
+4 #4 Bakfitty 2011-04-27 08:56
A végzettség nem igényel önéletrajzot ?? A végzettség??? Tegezés?? Hol volt itt tegezés?? Nem az önéletrajzon múlik?? Jézusom, milyen emberek vannak ...
Ma már egy betanított munkást sem vesznek fel önéletrajz nélkül!! Ébresztő!!
Idézés
 
 
+3 #3 dolgozni akarok 2011-04-26 20:41
Ez mind szép és jó...de mi van, ha a végzettség nem igényel önéletrajzot. Egy munkahely 20 éve, egy beosztás...
Elnézést a tegezést, ezáltal könnyebb a kommunikáció.
5 éve egyedül nevelem a beteg fiam. Rendesen 8 órában dolgozhatom mellette, szóval semmi komoly. De 37 éves vagyok, 5 éves a fiam, egyedülálló vagyok...nem épp az önéletrajzom lesz a beugró. De sajna az idő igazolta, nem az önéletrajzom múlik. a felsoroltak tudatában, az utolsó vagyok, akit foglalkoztatni akarnak.
Idézés
 
 
+11 #2 admin 2011-01-06 13:42
Nincs mit, szívesen! ;-)
Idézés
 
 
+7 #1 farkas zsolt 2011-01-06 09:54
koszi
Idézés
 

Hozzászólás


Biztonsági kód
Frissítés

You are here: