Bérkalkulátor 2013

Nettó bér 2013

fizetési felmérés

Tegnapelőtti névnap 10-25 : Salamon
Tegnapi névnap 10-26 : Blanka, Bianka
Mai névnap 10-27 : Dömötör
Holnapi névnap 10-28 : Szabina
Holnaputáni névnap 10-29 : Simon, Szimonetta

Angol nyelvű önéletrajz minta letöltés

E-mail

Egy korábbi, nemzetközi felmérés szerint, mindössze 15-90 másodperc áll rendelkezésedre, hogy egy leendő munkaadó érdeklődését felkeltsd.

Az önéletrajz egy marketinganyag, amely ebben hatékonyan segítségünkre lehet vagy akár éppen ronthatja esélyeinket, ha nem megfelelően készítjük el.


Tehát a sikerhez egy profin megírt önéletrajzra (angolul CV, azaz Curriculum Vitae) van szükség, ami segít kiemelkedni a tömegből.

Önéletrajzírással kapcsolatban már számtalan tanácsot olvashatunk. A legfontosabbak közé tartozik, hogy mindig az adott álláshoz igazítsuk az önéletrajzot és tartalmazza mindazokat az információkat, amiket az álláshirdetés megkövetel.

Ez lesz az a bemutatkozó anyag, amellyel azt a bizonyos "első benyomást" keltjük magunkról, és ami alapján döntés születik arról, hogy ki kapja meg a személyes bemutatkozás lehetőségét. Magyarul még valahogy csak-csak összeizzadjuk ezt az igen fontos anyagot, de mi van, ha angol nyelvű önéletrajzot is kérnek tőlünk?

Itt található egy Angol nyelvű önéletrajz minta, mely letölthető europass formátumban (europass önéletrajz minta angolul):

Ide kattints az Angol nyelvű önéletrajz minta letöltéséhez >>>>>>

Hozzászólások  

 
-3 #2 Szilvy 2011-11-16 17:08
:-x :cry: :D ;-) jo oldal :-) :-) :lol: 8) :-| :oops: :eek: :P :roll: :-x
Idézés
 
 
-3 #1 Szilvy 2011-11-16 17:06
:P :-* :-* :lol: :P
Idézés
 

Hozzászólás


Biztonsági kód
Frissítés

You are here: