Bérkalkulátor 2013

Nettó bér 2013

fizetési felmérés

Tegnapelőtti névnap 10-29 : Simon, Szimonetta
Tegnapi névnap 10-30 : Nárcisz
Mai névnap 10-31 : Alfonz
Holnapi névnap 11-01 : Farkas
Holnaputáni névnap 11-02 : Marianna

Közalkalmazotti bértábla kalkulátor

E-mail


Közalkalmazotti bértábla kalkulátorKözalkalmazotti bértábla kalkulátor: A költségvetés elfogadása és az Országgyűlés határozata, azaz a jelenlegi ismeretek alapján a közalkalmazotti bértábla változatlan marad. Illetve csak majdnem. A közszférában dolgozók így szinte még a 2008-as bérekért dolgoznak, melyhez hozzájön, hogy a béren kívüli juttatásokra is egyre kevesebb a pénz. Az aprócska változást a jelenlegi bértáblán az "A" kategória jelenti. A legalacsonyabb bérszint amennyiben követi a minimálbér tervezett 4,5%-os emelését úgy gyakorlatilag utoléri a következő kategóriát. Pedig a tervek szerint nem lesz elég pénz az emelésre.

A közalkalmazotti bértábla kalkulátor hasznos dolog lehetne annak érdekében, hogy egyértelműsítse a jelenlegi ismeretek alapján az egyes kategóriák jövedelmét, és az adható béren kívüli juttatások mértékét. A jövedelemszintek emelkedését, és az infláció bérkövetését figyelembe véve nem a közszféra alkalmazottai jártak az elmúlt években a legjobban. Érdemes lesz figyelemmel kísérni a következő időszak költségvetési vitáit, hogy a közalkalmazottak bére hogyan alakul, illetve azt, hogy az első és a második kategória bérkülönbsége valóban el fog-e veszni.


 

Hozzászólások  

 
+1 #1 Békefi Zoltán 2011-12-01 21:14
Úgy látszik a kormány a minimálbér betartását a vállalkozó munkaadóktól megköveteli,ill etve elvárja a minimum ezután adózást és járulékfizetést .De aközalkalmazota kkal szemben már enyhén szólva nem korrekt! Aközemúlban egy nagy ember szájából a következő hangzott el: A közalkalmazotta k insgenélők! Szerintem ha ők nem szolgálnák kia társadalmat feforduna a világ!
Idézés
 

Hozzászólás


Biztonsági kód
Frissítés

You are here: