Bérkalkulátor 2013

Nettó bér 2013

fizetési felmérés

Tegnapelőtti névnap 10-24 : Gyöngyi
Tegnapi névnap 10-25 : Salamon
Mai névnap 10-26 : Blanka, Bianka
Holnapi névnap 10-27 : Dömötör
Holnaputáni névnap 10-28 : Szabina

Munkabér kalkulátor 2012

E-mail


Munkabér kalkulátor 2012Munkabér kalkulátor 2012: Napjainkban a gazdaság gyors fejlődése, és reformok világában szinte nem lehet nyomon követni semmit ami a munkával, a bérekkel illetve a munkáltatók, és munkavállalók jogaival kapcsolatos. Folyamatosan változnak az adótörvények, illetve a gazdaságot befolyásoló szabályozások. Ezekhez a tényekhez csak pluszban járul hozzá, hogy az adótörvénybe bevezetett új fogalmak, és fizetendő járulékok számítása is évről évre változik. A szuperbruttó bevezetésekor 27% míg jövőre a tervek alapján 13,5% lesz, és amennyiben semmi sem változik, úgy 2013-tól kivezetik az adózás rendjéből. Nos, jogos a kérdés, hogy egy ennyire hirtelen és gyakran változó szabályrendszerben a munkavállaló honnan fogja pontosan megismerni a járandóságait.

Az oldalunkon igyekeztünk minden hasznos dolgot összegyűjteni a munkavállalók és a munkáltatók számára, hogy amennyiben elakadnának az adózás útvesztőjében úgy kellő segítségre találjanak. Ezen felül megalkottuk, és üzemeltetjük a munkabér kalkulátor 2012 rendszert, mely néhány alapadat megadását követően az aktuális adószabályokat figyelembe véve mutatja meg a bruttó és a nettó kereset közötti különbséget, a fizetendő járulékok mértékét, valamint az igénybe vehető kedvezmények fajtáit, és összegét.

A munkabér kalkulátor 2012 évben is segítség a munkavállalóknak, és a munkáltatóknak is. A munkavállaló a rendszer segítségével pontosan megismerheti azt az összeget, amit a hónap végén ténylegesen haza vihet a munkája ellenértékeként. A munkáltató egy esetleges bértárgyalás alkalmával pillanatok alatt számolhatja ki, hogy a megemelt fizetés mekkora plusz terhet jelent majd a vállalkozásának. A munkabér kalkulátor 2012 mindig a legfrissebb adótörvényeket figyelembe véve kalkulál, és használata az oldalunkon teljesen ingyenes.


 

Hozzászólás


Biztonsági kód
Frissítés

You are here: