PENNY Béremelés: 10%-os Növekedés a Munkatársak Megelégedéséért
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

PENNY Béremelés: 10%-os Növekedés a Munkatársak Megelégedéséért

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

PENNY Magyarország: Béremelés az Élénk Munkaerőpiachoz Való Alkalmazkodás Jegyében

A PENNY Magyarország friss hírei szerint, a vállalat átfogó tervet dolgozott ki a munkatársai megbecsülése és a gazdasági kihívásokra való reagálás érdekében. Az új stratégia fő eleme a kompenzációs csomagjuk dinamikus kiigazítása, aminek köszönhetően a dolgozók keresete április első napjától átlagosan 10%-kal gyarapszik. Ez a számottevő béremelés azt mutatja, a cég nem csak lépést tart a magyar munkaerőpiac trendjeivel, hanem a stabilitást és a kényelmes megélhetést is priorizálja.

Kiemelve a vállalat elkötelezettségét, 2024-ben hatalmas, közel 4 milliárd forintos befektetést terveznek a bérek kiigazítására. A juttatási rendszer megújítása minden alkalmazottat érint, hosszú távú szándékukkal pedig a munkavállalói elégedettség javítása és az elkötelezettség növelése átlátszik.

Juttatások és Előnyök: Több mint Csak Alapbér

Az alapbérek mellett azonban nem áll meg a cégrészvényesedés: a PENNY gondoskodik arról, hogy több mint 5000 munkavállalójának extra juttatásokat is biztosítson. Az idei évtől kezdve vásárlási kedvezményekkel örvendeztetik meg a dolgozókat, aminek köszönhetően az alapbérükön felül további, akár 2-4%-os jövedelemnövekedés is elérhető a kereskedelmi és logisztikai területeken dolgozóknak.

A PENNY menedzsmentjének hozzáállása kifejezetten előrelátó, a korábbi béremelést és a mostani, 10%-os alapbér-növekedést figyelembe véve, az összjövedelem akár 27%-kal is emelkedhet. A kommunikációs vezető, Kazatsay Eszter kijelentései alapján, ez a juttatásokkal kibővített csomag kiemelkedik a hazai piaci viszonyok közül, és a legfőbb cél az, hogy a munkatársak folyamatosan érzékeliik a vállalat elkötelezettségét és megbecsülését.

facebookMegosztás Facebook-on