Amerika 10 Legkiválóbb Munkahelye: A 2023-as Rangsor Csúcsai
A berkalkulator.com
eladó >>
Publikálva

Amerika 10 Legkiválóbb Munkahelye: A 2023-as Rangsor Csúcsai

facebookMegosztás Facebook-on
Authors

A Legvonzóbb Iparágak: Technológia, Pénzügy és Tanácsadás

A friss kutatások szerint ha az Egyesült Államokban keresünk álommunkát, a legjobb esélyeink a technológiát, a pénzügyi szolgáltatásokat vagy a tanácsadást jelentő iparágakban vannak. A Glassdoor éves felmérését alapul véve, ezek a szektortàrsak vezetik a legboldogabb és legelégedettebb munkavállalók listáját.

Kritériumok a Rangsort Meghatározva

A Glassdoor-nál az átláthatóság és a munkavállalói visszajelzések az értékelési folyamat középpontjában állnak. Csakis azok a cégek szerepelnek, melyeknél legalább ezer fő dolgozik, és minél több pozitív értékelést kapnak. A siker titka a magas fizetésben, a támogató vállalati kultúrában, a professzionális menedzsmentben és az egyensúlyban a munka és magánélet között rejlik.

Csökkenő Ágazati Jelenlét de Stabil Elismerés

Bár a technológiai ágazat kevesebb helyet foglalt el a lista idei top 100-as skáláján az előző évekhez képest, a pénzügyi és tanácsadói szektor továbbra is megerősítette pozícióját mint a legjobb értékeléseket bezsebelő területek.

A Legjobb Munkahelyek: A Top 10-es Lista

Fidelity Investments: Pénzügyi Óriás a Klasszikus Értékekkel

A több mint hét évtizedes múltra visszatekintő Fidelity Investments kiemelkedő munkahelyként a támogató légkörrel és kiváló fizetéssel hódít.

2020 Companies: Marketing Mesterei Rugalmasan

A top 10-es listán a legkisebb cég, a 2020 Companies kiemelkedik a rugalmas munkaidőjével és megfizethető távmunkával.

Deltek: Szoftver-szolgáltató, Ahol Fontos a Csapatszellem

Deltek, a mérnöki és tanácsadó cégeknek megoldásokat biztosító vállalati óriás, ahol a családias légkör és a rugalmas munkakörnyezet kiemelkedő.

VMware: Innováció és Távmunka Harmoniája

A Broadcom által lenyűgöző summaért felvásárolt VMware érdekes projektekkel és távmunkát támogató környezettel vonzó.

In-N-Out Burger: Nem Csak Gyorsétterem

Az In-N-Out több mint csak burger - a magas bevételen túl képzéseket és egészségbiztosítási előnyöket nyújt.

Procore Technologies: Építőszoftverek és Karriertámogatás

A Procore nemcsak a hosszú távú fenntarthatóságra koncentrál, de a munkavállalói karrierjeik fejlődését is szem előtt tartja.

MathWorks: Ott ahol a Matematika és a Home Office Találkozik

MathWorks az éves milliárdos bevétellel büszkélkedhet, és a munkavállalói elégedettek a munka és szabadidő egyensúlyával, valamint a lehetőséges távmunkával.

ServiceNow: A Digitális Munkafolyamatok Zsenije

A digitális transzformáció éllovasa, a ServiceNow az előrelépési lehetőségekkel és az egyensúlyos munkahelyi kultúrával ér el sikereket.

Nvidia: Mesterséges Intelligencia és Grafikus Csúcstechnológia

Az Nvidia nem csak a fejlett chipjeiről nevezetes, hanem a munkahelyi rugalmasság és a csúcsszintű menedzsment is hozzájárul a vállalat sikeréhez.

Bain & Company: Tanácsadás a Munkavállalói Jóllét Jegyében

A vezetési tanácsadás elsőrangú szereplője, a Bain & Company élre tör a pozitív vállalati kultúrával, annak ellenére, hogy a fizetési csomag lehetne versenyképesebb.

A munkavállalók véleménye az, amely a leginkább valós képet ad egy vállalat munkahelyi atmoszférájáról, és a Glassdoor legújabb felmérése ezeket a véleményeket tette igazságszolgáltató hellyé. Fejleszd karrieredet a legjobb amerikai munkahelyeken, ahol nem csak a munka, de az emberek és a lehetőségek is ragyognak.

facebookMegosztás Facebook-on